lørdag den 16. november 2013

Der var engang en sommertid - Kost, kur og karma 5


Når først min far udtaler at der er ''lidt stille'' på bloggen, så er det tid til at finde tastaturfingrene frem igen.

Den længe ventede kost, kur og karma up-date siger -5-5,5 kg og vel ca. -19cm.
Jeg er TILFREDS og så er jeg jo bare blevet mega lækker (altså!!).

Siden sommer har vi, os to hjemmemennesker med hang til tosomhed og kedsomhed, levet et over-socialt-liv.
Fri-weekenderne begrænser sig til 2 - Alle andre har og er fyldt med skønne mennesker og festivitas.
Indrømmet så er jeg blevet ret trænet i vægtvedligehold. For det er ikke nemt at fortsætte et vægttab med rødvin og dessert som fast weekend-treat. Men vedligehold er ganske nemt.

Efter sommerferien gik jeg blog-kold. Årsagen var de nye kostråd og den debat de affødte.
Jeg kan ikke skrive indlæg om kost og kur uden at berøre dem. Og debatten tilbage i september var mig en anelse for selvhøjtidelig.
På en måde er det blevet den omvendte jantelov. ''Du skal kun tro du er noget hvis du spiser efter en hvis kostretning bla. bla. bla.'' (og det er der så 17'000 kostretninger der mener...).
Den kan jeg bare slet ikke forholde mig til.
LCHF, veganer-style, palæo, vægtvogtere, kost, kur og karma!!! I mine øjne har alt sin berettigelse. Vi er fem millioner danskere, egentlig burde der være 5 millioner kostformer.
Jeg synes kostrådene er ganske fornuftige, de er en god guideline for mange. Og for andre er der bare andre principper der gælder.
Thats it, no shit -!

Billed-collagen er lidt glade minder fra vores ferie. Kroatien er vores 2. hjemland og vi ELSKER det. Jeg har både drukket store øl og spist store bøffer. Drillet mr. B og nydt liv, sol, saltvand og udsigt.

Ps.: Vi er fortsat alt ædende og drikkende her på matriklen. For de siger jo man bliver hvad man spiser. Og jeg har hverken lyst til at blive en grøntsag eller et dyr. Så er menneske trods alt at foretrække!

1 kommentar:

  1. Det er sgu sejt! og ja, du er sgu da mega lækker :-D

    Det handler jo i bund og grund om at finde den livsstil der passer til en selv og så kan alle andre jo gøre som de vil ;-)

    Rigtig god mandag ;-)

    SvarSlet