tirsdag den 19. november 2013

Sætter du et kryds idag?

Det er valgdag idag. Vi skal stemme til kommune- og regionsvalg.
Det kræver et indlæg, for jeg er valg-entusiast.

Jeg elsker at stemme. Det har jeg gjort siden min 1. Tur til stemmeurnerne, det var eu-parlamentets valget i 2004, tror jeg nok.
Jeg kommer ud fra en familie hvor vores demokratiske rødder var dybe. Både på min mors og min fars side af familien er politisk aktivitet en del af familiekrønniken.
Og jeg er opdraget med at valgdagen er en festdag - demokratiets dag - i mt barndomshjem bliver den stadig fejret med lækkerier foran valgprogrammerne. Hele aftenen ventes spændt på resultater og prognoser.

Der er mange måder at stemme på. Efter holdninger og værdier eller efter hvad man mener gavner ens familie, økonomi osv. bedst.
Jeg er ret fast i mit politiske standpunkt og stemmer ud fra mine holdninger og værdier. Jeg tør godt røbe at vi her i huset ikke stemmer ens!

Idag går jeg til valg for at sikre bedre arbejdsvilkår for mine kollegaer, sikre bedre tværfaglige samarbejdsvilkår, sikre vores kommunale og regionale velfærdssamfund. Samt for at vi bliver et syddanmark  i vækst og ikke bare sorte udkantsdanmark.

Sætter du også et kryds for samfundet idag?

Jeg dedikere dette indlæg til min elskede farfar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar