fredag den 9. august 2013

Ferietid - Kost, kur & karma 4Jeg har sommerferie - jeg er så klar til det. Stemmebåndet er smurt til mange timers underholdning som sidepassager, garntasken er pakket og bøgerne vejer godt til.

Men inden da en lille kost, kur og karma opdate.
Det er nok ikke gået nogens næse fordi at Danmark har været ramt af den mest fantastiske sommer I år. De temperature, en sydhavs ø værdig.
Og mens Danmark har smæsket sig I grillmad, kølig vin og flødeis har jeg gjort nøjagtig det samme....
Status er her ved feriestart minus 4,2kg, Og der mangler ialt 16,5 cm om talje og hofte. Armene er blevet mere slim, det samme er ansigt og fødder. DET FØLES FEDT!

Kur og livstils ændringer er jo et hedt emne for gud hvilket år I træk.
Jeg er gennem de sidste uger blevet spurgt mange gange hvad jeg gør.
Basalt set spis jeg alt! Jeg har ikke udeladt noget men I stedet optimeret min sunde fornuft. Jeg har efterhånden godt styr på energifordeling og ernæringslødighed I de fleste fødevarer.
Jeg tænker over mine valg, bl.a. har jeg ikke spist slik I 6 uger minimum for jeg vil faktisk hellere bruge mit energibehov på lækre ting ude E og tomme kalorier.
Jeg har aldrig haft en sommer hvor jeg har fået så mange lækre deserter, og jeg har kun spist is 1 gang.
Men sæsonens frugt med lidt flødecrem og ovnbagt knas af havre og kokus det er sgu da en vinder!

Jeg håber ikke det lyder frelst for det er jeg langt fra. Og med tre ugers sommerferie er jeg ikke sp naiv at jeg tror jeg taber de næste uger. Mit håb er at jeg kan vedligeholder min nuværende vægt, men realitisk set kommer der nok et kilo på sidebenene.
Og det er OK så længe maden er god og jeg nyder det.

Med I feriekuferten I år er mine løbesko.Mine interval-løbeture er blevet mit drug. Elsker at nå mine mål og arbejde mig frem mod nye, Musik I ørene og duften af sommer I Danmark I næseborene - DET ER LUKSUS!

Kost, kur og karma vender tip top tunet tilbage I September med solbrunet hud og lækre løbeben!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar