søndag den 30. september 2012

Verdens Bedste Pizzasauce

Efter opfordring fra Tina kommer her min opskrift på Verdens Bedste Pizzasauce.
En lettere tilpasset version af en Jamie Oliver opskrift.

Til en pizza, str. bageplade.

2 fed hvidløg, i tynde skiver, svitses i rigeligt olie.
Når hvidløget begynder at tage farve tilsættes
1 dåse hakkede tomater.
1 lille håndfuld lethakkede kryderurter ( fx. basillikum eller som jeg gjorde denne gang persille, timian og oregano)
Saucen koger op og koger ca 1 min.

Herefter sies saucen over i en ny gryde, pres den godt gennem sien så du får alt med (Husk også det på undersiden af sien.).

Saucen virker nu lidt tynd MEN...
Kom sauce over varmen igen.
Tilsæt salt og peber.
Kog den op og sænk herefter varmen så saucen lige simrer.
Lad saucen simre til den har ønsket konsisten, mellem 5-10 min.

Simpelt, nemt og hurtigt uden tilsætning af diverse mystiske stoffer og meget bedre smag.

God appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar