tirsdag den 1. januar 2013

Kalendervender - Goddag til 2013

Når man har kold cola, god bog, tæpper og puder, lækker mand og godt tv inden for rækkevide så er 1. januar slet ikke så skidt.

Vi strøg ind i 2013 i så godt selskab at vi næsten missede rådhusuret. Vi fejrede med de sødeste forældre. Aftenen var det perfekte miks af kærlighed, grin, snak, drama, ild (serpentiner brænder vældigt) og champagne-brusebad i ægte formel 1 stil.
Vi takkede af med 2012 på behørigste vis.

2012 vil blive husket som et dejligt år. Vi fejrede mandens big 0. Vi nød masser af godt selskab både i tosomhed og flerhed. Vi nød campingsæsonen i in og udland. Udvidede vores horisonter i Kroatien og Spanien. Kiggede dybt i vesterhavets horisont. Og vi lod tårene få behørig plads da Farfar takkede af efter næsten 96 år på denne jord.
2012 vil blive husket som et år med tilpas af det hele.

Under tvs endeløse årskavalkader slog det mig at 2012 har været kvindernes år. Med Thorning i spidsen trådte regeringen i karakter og gjorde gode forbilledder for resten af landets kvinder. Selv mr. Søvndal måtte vige pladsen for Annette Hvemsomhelst. Som sammen med Vestager gjorde det til sin mision at føre regeringen tibage til de gode halvfemser. Derfor blev Holger K. hidkaldet fra den beskyttede bolig og Marianne Jelved blev hevet op af håndtasken. Når det er sagt gjorde Thorning da god figur i årets nytårstale.
Også i udlandet har kvinderne gjort flot figur. Michelle Obama var tungen på vægtskålen hos mange vælgere i USA, Merckel styre stadig naboerne i syd og præsidentfruen i Syrien valgte shopping frem for sine landfællers sikkerhed (oh my God).

2013 må gerne blive et lige så godt år. Forhåbentlig kommer der ægte næring til videreuddannelsesdrømmene. Mr. b. og jeg skal gå gennem året sammen, nyde udfordringer og skabe gode minder.
Jeg går ikke ind for nytårsforsætter - mere nærvær og mindre materialisme skal efterleves ikke bare være et ønske.

Et nytårsfortsæt har jeg dog. I 2013 vil jeg drikke champagne og spise fiskedelikatesser en gang hver måned minimum. Bobles'n'fish night thats the new black.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar