tirsdag den 18. oktober 2011

Sukker-sheriffen


Billede venligst lånt hos bt.dk

Jeg begynder at lyde som en gammel dame.
Hvor løber tiden dog hen?
Fantastisk landskursus for nyre-sygeplejersker er pludselig fortid.
Hagl, regn og blæst er nu atter normal vejr.
Campingsæsson er næste lagt på hylden SNØFT.
5 familiefødselsdage følger over de kommende 4 uger.
Hæklenåle ligger alt for stille.

Det går stærkt for tiden.
Mange opgaver både hjemme og på arbejdet.
Og mange fristelser har gjort at min indre sukker-sherif lidt for længe har holdt ferie.
Lidt for tit har jeg ladet mig friste - søde kager, lakrisser og vingummier.

Jeg er INGEN helgen og jeg er på ingen måde lige så standhaftig som denne skønne blogger.
Men jeg ved min krop har godt af en god og sund kost, grøn og proteinrig og fattig på sukker og stivelse.
Jeg mærker forskellen allerede fra dag et uden sukker. lettere, friere, mere glad og energisk.
(Det bilder jeg mig ind kommer alle til gode)
Sukker og stivelse skal være delikatesser - delikatesser som høre festligholdelse til - ikke hverdagen.

Jo sukker-sheriffen er tilbage fra ferie.
Vi skal ude over stepperne.
Væk fra sukkerknalderner - husker i plakaterne med sukkerknalderne fra tandlægen?
Tilbage til den kost vi her i huset har besluttet os for - kald det kostomlægning - kald det ansvarlighed for egen krop og sundhed - det er et valg.
Et valg - vores valg.

1 kommentar:

  1. Loving it...og dig selvfølgelig...:-))
    Rent faktisk ville nogle kalde ovenstående LOVE FOOD, fordi det er god og kærlig pleje af kroppen.

    Knus fra Camilla

    SvarSlet