mandag den 7. februar 2011

Her kommer mutter...

Manden har hjem bragt en lille håndfuld af gamle møbler, glas, billeder og lysestager. De skal organiseres og flyttes på plads i vores, i forvejen let kaotiske, hjem. Det gider jeg godt.

Jeg er sædvanligvis ikke til antikke, almuemalede møbler. Men jeg er sådan indrettet at disse møbler fortæller en historie. En historie om et liv, et liv vi måske kendte lidt til, et liv som vi kan fantasere om.
Disse antikviteter bære en lille del af de tidligere ejers sjæl i sig. Denne del er det nu givet os at bære videre på for en stund.


Indtil videre er det almuemalede bord placeret i stuen. Værelset det egentlig skal bo i er hjem for div. nye toilet møbler...
Jeg synes mit forsøg på et forene nyt og gammelt er blevet godt.
Hvem ved måske bliver det ved dette bord jeg kommer jeg til at nedskrive mine hæklerier. Måske bliver det her min drøm om at være egen chef tager de første spæde skridt.

4 kommentarer:

 1. Møbler og ting med sjæl er uundværlige...synes dog ikke om dine ideer med at skulle være egen chef..:-)) Så skal det da lige være trivsels-chef, ja det var en god ide...:-))

  Knus fra Camilla

  SvarSlet
 2. Jeg har nu sat og kigget på det bord og fantaseret om alle de tanker, breve og drømme der blevet til lige der.
  Ah Camilla lidt egen chef drømmer man vel altid lidt om at blive, tror dog ikke jeg kan undvære dig og M60 særlig længe af gangen:-)

  SvarSlet
 3. Forstår godt dine drømme - det var ren ego, at jeg nødigt vil undvære dig på M60.

  Idag går turen til Kolding på skolebænken.

  Hav en dejlig dag - Camilla

  SvarSlet
 4. Du må hjertens gerne være lidt ego her. For sandheden er at M60 uden dig, da ville være ubærligt.

  Og havde misundelse ikke været en grim ting, ja så havde jeg misundt dig langt væk for din tur til Kolding:-)

  SvarSlet