onsdag den 27. juni 2012

Et tøjskifte fra eller til

Jeg gad vide hvilken vejrudsigt jeg lyttede til mandag eftermiddag (Og jeg lytter ellers aldrig til vejrudsigter...).
Noget med sol, lidt skyer og 20 grader for tirsdagen.
Dagen derpå kan jeg konkludere at det på ingen måde var for grænselandet den vejrudsigt galdt. Måske for en anden landsdel her i Danmark, måske endda for et helt andet land.

Frisk og frejdig hoppede jeg tirsdag i min lange sommerkjole. En lille cardi over og de elskede sandaler. Sommer skulle det jo blive.
Gud ske tak og lov at jeg afprøvede outfittet på turen ud til skraldespanden.
Ah men jeg siger jer, 20 meter er turen højst - JEG FRØS SOM EN HUND I GANSKE KORT  SNOR - Den ret så magthavende vind krøb gennem marv og ben, temperaturen kunne kun lige snige sig op til 13-15 grader. Ind igen og på med de ankellange bukser, dobbeltlag på overkroppen og tørklæde om hagen, af ren stædighed beholdte jeg sandalerne på.

Jeg vender tilbage til vanlig praksis - ikke noget vejrudsigts høren/kiggen fra mig mere, et kig ud af vinduet må gøre det.
Jeg beklager mig ellers ALDRIG over vejret. Bikini-strandvejr er ikke en absolut nødvendighed for mit vedkommende (Min hedebølgegardarobe tilhøre en anden europadel hvor man ikke vil blive chorkerede over den manglende tildækning af min luksusdelle...). MEN 15 grader og derover ja tak - det levner stadig plads til sommergardaroben uden der fryser istapper fra tåneglene.

Så Jarnvig mon ikke du skal ud og puste lidt til skyerne hvis du vil have lønforhøjelse?
(Med disse ord et lille hedebølge-billede fra sidste års Kroatien-tur)

Veli Losinj

Ingen kommentarer:

Send en kommentar